Concept 2018-01-18T11:15:12+00:00

Het concept vertaalt de concrete boodschap in beeld en tekst. Pakkend, meeslepend en helder.

Concept

Het concept

Dit is de directe doorvertaling van de propositie in beeld en tekst. Het zorgt hiermee voor een concrete, heldere boodschap dankzij een pakkend beeld en heading. De doelgroep zal worden overtuigd dat het product of dienst de enige juiste keuze is. Het concept positioneert die keuze op de breinpositie van de klant. Bij een eerste kennismaking moet direct duidelijk worden welke meerwaarde het product of dienst levert ten opzichte van de concurrentie. Het concept is de basis voor de uitwerking van de communicatiemix.

Onze aanpak

SCORE Communication vertaalt de marketing-
communicatiestrategie door naar een actief communicatieconcept. Deze is altijd functioneel, creatief en staat borg voor een éénduidige, heldere boodschap. Vanuit het concept worden toepassingen gerealiseerd voor de communicatiemix zoals: commercials, advertenties, brochures, interactieve digitale brochures of webtoepassingen, direct marketing acties,
e-marketing etc. Voor de ontwikkeling van concepten beschikt SCORE Communication over een uitgebalanceerd team van vakspecialisten met vele jaren ervaring aangevuld met jonge, frisse creatieven.

Wat kunt u van SCORE verwachten