Digitale & Web 2018-01-18T11:11:07+00:00

Interactieve digitale communicatie voor een gepersonaliseerde aanpak en een snelle, krachtige breinpositie.

Digitaal & Web

Interactieve digitale communicatie

Met de komst van digitale tablets heeft de interactieve digitale communicatie een flinke vlucht genomen. Het interactief presenteren van het product of dienst maakt een gepersonaliseerde aanpak mogelijk. Gericht inspelen op de vraag en behoefte van de klant. Hiermee kan door slim positioneren een snelle en sterke breinpositie bij de klant worden veroverd. Het inzetten van interactieve digitale communicatie biedt tevens meer aandacht en betrokkenheid.

SCORE is partner van SKURA

Het web

Het internet is een integraal onderdeel van onze levens geworden. Bij elke vraag die we onszelf stellen is de zoekmachine Google de eerste die wordt geraadpleegd. Wat als een potentiële klant op ‘iets’ zoekt dat betrekking heeft op uw product of dienst? Internet is niet meer weg te denken en verdient een voorname plaats in de communicatie-mix. Internet is daarnaast belangrijk voor het bouwen van een email-database, waarmee e-marketing kan worden bedreven.

Wat kunt u van SCORE verwachten

Voor interactieve digitale communicatie beschikt SCORE over digitale specialisten, die de marketingcommunicatiestrategie omzetten in een slimme productpresentatie. Naast het creatieve werk, zorgen de digi-specialisten van SCORE ook voor de technische bouw van het digitale werk. Dit is mogelijk voor vrijwel alle publicatieplatformen. SCORE is ondermeer partner van SKURA.

Voor het web analyseert en bekijkt SCORE huidige online activiteiten. Zowel bestaande als nieuwe (web)initiatieven kunnen hiervan profiteren. SCORE ontwikkelt en bouwt websites. Het online zetten is een kleine stap, het bezoekbaar en/of bekend maken van een platform is de grootste uitdaging. Hierbij kan SCORE uitkomst bieden door uitgebreide diensten op het gebied van zoekmachine optimalisatie en online advertenties via diverse platforms. SCORE Communication biedt een breed scala aan diensten wanneer het gaat om e-marketing. Hieronder een beknopt overzicht. Mist u een gezochte dienst?  Neem dan gerust contact met ons op.

  • Online strategie
  • Webdesign & Development
  • Search Engine Optimization (SEO)
  • Search Engine Advertizing (SEA)
  • Content management
  • Digitale presentaties
  • Web-apps
  • Advisering Social Media
  • Beheer Social Media