Healthcare Communicatie 2018-01-16T16:03:42+00:00
Hier rechtstreeks terecht gekomen? Bekijk eerst eens onze homepage!

Definitie healthcare communicatie

Healthcare communicatie is het communiceren over producten en diensten binnen de gezondheidszorg in de breedste zin van het woord. Dit zijn niet alleen de directe zorgverleners zoals ziekenhuizen, maar ook bedrijven die diensten of producten leveren binnen de gezondheidszorg. Denk hierbij aan verzekeringsmaatschappijen, patiënten- en artsenverenigingen maar ook diverse leveranciers van gezondheidsbevorderende producten. Het is de wetenschap die zich bezighoudt met het bevorderen van de verkoop van producten of diensten binnen de gezondheidszorg. Het betreft het totale spectrum van marktonderzoek tot het opstellen en executeren van een communicatieplan. Omdat binnen de healthcare sprake is van uitgebreide regulering en regelgeving, is healthcare communicatie aan de nodige regels gebonden. Het vergt specifieke kennis van deze regelgeving om te weten wat is toegestaan in het communiceren naar artsen, specialisten en patiënten, maar ook naar andere stakeholders in de zorgketen.

SCORE Communication specialist in healthcare communicatie

Wij bedienen onze opdrachtgevers van strategie tot uitwerking en begeleiding van healthcare communicatie-campagnes. Uiteraard zijn ook deelvraagstukken mogelijk. Het SCORE team bestaat uit een mix van jong aanstormend talent en ‘oude rotten’ die hun vak verstaan. Zij kunnen alle onderdelen van de strategie en healthcare communicati emix uitvoeren. Zoals positionering, propositie, concepten, commercials, e-marketing, interactieve digitale presentaties, web-communicatie, direct marketing en print.

Positionering

SCORE Communication is strategisch sterk, opvallend creatief, succesvol in aanpak en kent zeer korte communicatielijnen. Gekoppeld aan onze sterke wil op resultaat, zijn wij een krachtige en waardevolle partner. Wij kunnen flexibel inspelen op de wensen van de opdrachtgever en nemen graag de tijd voor u. SCORE Communication is met recht een expert in healthcare communicatie te noemen. Neem snel eens contact met ons op om te bekijken wat we op het gebied van healthcare communicatie voor u kunnen betekenen.