Healthcare reclamebureau 2018-01-16T15:46:24+00:00
Hier rechtstreeks terecht gekomen? Bekijk eerst eens onze homepage!

Definitie healthcare reclamebureau

Een healthcare reclamebureau houdt zich bezig met healthcare communicatie, dit is communicatie over healthcare gerelateerde producten. Denk hierbij aan bedrijven die zich bezig houden met het verlenen van zorg of het mogelijk maken van zorg. Niet alleen ziekenhuizen maar ook zorgverzekeraars, belangenverenigingen (zoals patiënten- en artsenverenigingen) en leveranciers van allerhande medische hulpmiddelen en verbruiksartikelen. Het is de wetenschap die zich bezighoudt met het bevorderen van de informatie die beschikbaar is over producten of diensten binnen de healthcare. Het betreft het totale spectrum van marktonderzoek tot het opstellen en executeren van een communicatieplan. Omdat binnen de healthcare sprake is van uitgebreide regulering en regelgeving, is healthcare communicatie aan de nodige regels gebonden. Het vergt specifieke kennis van deze regelgeving om te weten wat is toegestaan in het communiceren naar artsen, specialisten en patiënten, maar ook naar andere stakeholders in de zorgketen.

SCORE Communication is een healthcare reclamebureau

Wij bedienen onze opdrachtgevers van strategie tot uitwerking en begeleiding van healthcare communicatie-campagnes. Uiteraard zijn ook deelvraagstukken mogelijk. Het SCORE team bestaat uit een mix van jong aanstormend talent en ‘oude rotten’ die hun vak verstaan. Zij kunnen alle onderdelen van de strategie en farma communicatiemix uitvoeren. Zoals positionering, propositie, concepten, commercials, e-marketing, interactieve digitale presentaties, web-communicatie, direct marketing en print. SCORE Communication is met recht een healthcare reclamebureau te noemen.

Positionering

SCORE Communication is strategisch sterk, opvallend creatief, succesvol in aanpak en kent zeer korte communicatielijnen. Gekoppeld aan onze sterke wil op resultaat, zijn wij een krachtige en waardevolle partner. Wij kunnen flexibel inspelen op de wensen van de opdrachtgever en nemen graag de tijd voor u. Dat wat u verwacht van een healthcare reclamebureau. Neem snel eens contact met ons op om te bekijken wat we als healthcare reclamebureau voor u kunnen betekenen.