Over score communication 2018-01-18T11:08:43+00:00

Over SCORE Communication

Historie SCORE Communication

SCORE Communication werd 22 jaar geleden opgericht door Ron Nooteboom. Na jaren gewerkt te hebben in diverse marketing-, communicatie- en managementfuncties op nationaal en internationaal niveau binnen de farmaceutische industrie, besloot hij een eigen communicatiebureau op te richten. De naam SCORE was snel geboren. Als gedreven salesman & marketeer weet hij waarom het uiteindelijk draait: strategieën en communicatiecampagnes die daadwerkelijk iets opleveren. SCORE’n voor onze klant is ons doel. Ruim 22 jaar werken wij of hebben wij mogen werken voor vele multinationals en merken.

Disciplines

Wij bedienen onze opdrachtgevers van strategie
tot uitwerking en begeleiding van communicatie-campagnes. Uiteraard zijn ook deelvraagstukken mogelijk. Het SCORE team bestaat uit een mix van jong aanstormend talent en ‘oude rotten’ die hun vak verstaan. Zij kunnen alle onderdelen van de strategie en communicatiemix uitvoeren. Zoals positionering, propositie, concepten, commercials, e-marketing, interactieve digitale presentaties,
web-communicatie, direct marketing en print.

Onze positionering

SCORE Communication is strategisch sterk, opvallend creatief, succesvol in aanpak en kent zeer korte communicatielijnen. Gekoppeld aan onze sterke wil op resultaat, zijn wij een krachtige en waardevolle partner. Wij kunnen flexibel inspelen op de wensen van de opdrachtgever en nemen graag de tijd voor u.

Opdrachtgevers voor wie we werken

Merken waarvoor we werken