Aanmelden voor SCORE SAIL TOUR 2015

Met groot plezier nodigen wij u uit voor de SCORE SAILTOUR 2015. Het bekende nautische evenement SAIL Amsterdam is sinds 1975 uitgegroeid tot een groots evenement. Elke vijf jaar varen ruim 600 schepen door het Noordzeekanaal om af te meren in en rond de IJhaven. Van 19 t/m 23 augustus 2015 wordt SAIL voor de negende keer georganiseerd.

Samen met SCORE Communication en collega’s uit de gezondheidszorg kunt u zich komen onderdompelen in de magie van het maritiem nautische erfgoed. De rijke historie van onze zeevaart en haven die nog steeds belangrijk zijn in onze economie. Ga mee en kijk naar de Tall Ships, Nederlandse historische schepen en moderne schepen rondom de IJhaven.

Wij varen met een officiële reddingsboot, met een maximum capaciteit 25 personen. Er zijn diverse opstapmomenten op de dagen 20 en 21 augustus. Mogelijke tijdstippen vindt u in het formulier hieronder. De rondvaart duurt 1,5 tot 2 uur. Uiteraard zijn er hapjes en drankjes aanwezig voor de innerlijke mens.

Op de boot kunt u zitten, maar ook staan aan hoge tafels. U zit altijd op de eerste rij! Zoals u mag verwachten bij SCORE Communication.

Gebruik het formulier hieronder om uw voorkeur aan te geven voor de SCORE SAIL TOUR. U ontvangt van ons nog een bevestiging op welk tijdstip en op welke locatie wij u verwachten.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Leave a Comment