Strategisch dienstverlening 2018-01-18T11:10:18+00:00

Alles staat of valt met een uitgekiende strategie. Een onmisbare eerste stap voor een succesvolle communicatiecampagne.

Strategie

Strategie is essentieel

Een goede marketingcommunicatiestrategie is essentieel voor een succesvolle communicatie-campagne. De kern van deze strategie is de positionering; een keuze van een onderscheidende, relevante en geloofwaardige positie in het brein van de klant. Een uitgekiende positionering verwerft een voorkeurspostitie bij de doelgroep.
Een positionering ligt voor langere termijn vast.
Op basis van de gekozen positionering wordt een propositie vastgesteld. Dat is de concrete boodschap voor het overtuigen van de doelgroep met een gerichte communicatie
campagne of -uiting.

Onze meerwaarde

Het bedenken van een sterke positionering vereist een professionele aanpak, transparantie en specifieke kennis van het product of dienst en de markt. Wij beschikken over jarenlange ervaring in strategie, positionering en communicatie. Wij denken mee en sparren met onze opdrachtgevers met als doel het ontwikkelen van een strategie die borg staat voor een succesvolle communicatiecampagne.

Wat kunt u van SCORE verwachten

U krijgt onze volledige aandacht. Onze gedreven marketeers bijten zich vast in het vraagstuk. En laten niet eerder los dan wanneer er een doordacht plan is ontwikkeld. Wij hebben samenwerken hoog in het vaandel staan.

Onze missie: uw succes is ons succes.